Elsäkerhetsansvarig sökes till kund i Stockholm

Är du utbildad elektriker och vill ta stort ansvar inom ett viktigt område? I så fall kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi en elsäkerhetssamordnare för en spännande tjänst hos en av våra kunder i Stockholmsområdet.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-07-16
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Som elsäkerhetssamordnare kommer du att vara ansvarig för de elektriska systemen på anläggningen. Du kommer att rapportera till chef för el & automation som kommer att förse dig med arbetskraft och resurser för att kunna analysera, underhålla och utveckla elnätet i enlighet med lagstiftningen och för att kunna optimera verksamheten. Du samarbetar med relevanta parter i organisationen och säkerställer planeringen och utförandet för ditt arbetsområde. Arbetsanläggningen är komplex och verksamheten har en sannerligen spännande miljö som kan ses som en utmaning med stora utvecklingsmöjligheter även för en mycket erfaren kandidat. ´

Huvudansvar:

• Ansvarig för elsystemet på platsen genom delegering
• Planering av lång och kort sikt behöver upprätthålla och utveckla det elektriska systemet på platsen
• Föreslå resurser och investeringar för att stödja planen för elsystemet
• Inspektera systemet, uppföljning av interna kontrollprocesser för att säkerställa att säkerhetsbestämmelserna följs
• Kontakt med Elsäkerhetsverket och andra externa intressenter

din profil

På grund av lagstiftningen är endast sökande som är certifierade med "Fullständig auktorisation A" möjliga kandidater för rollen.

Förutom din kunskap har du arbetslivserfarenhet från en roll i en liknande miljö, helst en tillverkningsplats. För att leva upp till förväntningarna och trivas i rollen ser vi att du bör vara bekväm med det givna mandatet och kunna planera och prioritera när det kommer till resurser från organisationen för att kunna genomföra de överenskomna långsiktiga målen. Du har även förmågan att driva utvecklingsprojekt inom ditt område och samtidigt behålla befintliga processer.

Som person är du ansvarstagande, självgående och en stark kommunikatör. Du har passion för säkerhet och använder din expertis för att ta strategiska och taktiska beslut inom ditt område.

ansökningsförfarande

Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET