Livsmedelsarbetare till Cloetta

I Cloettas produktion arbetar idag fler än 200 personer och nu behöver teamet förstärkas ytterligare. Här erbjuds du ett omväxlande och roligt jobb med stort fokus på kvalitet och du får chansen att bli en nyckelspelare i produktionen av bland annat Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly. Cloettas mål är att bli en konfektyrproducent i världsklass och här får du chansen att vara med på den resan. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 5 platser
2018-04-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm.

dina arbetsuppgifter

Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

- Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
- Köra processmaskin och pack enligt instruktioner
- Kontrollera kvalitet
- Dokumentera och rapportera enligt rutiner
- Felsöka och utföra enklare underhållsarbete

Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll och natt. Anställningen inleds med en visstidsanställning men med mycket god chans till tillsvidareanställning om allt känns rätt för båda parter.

din profil

Vi söker dig som är driven, positiv och motiverad. Du är duktig på att kommunicera, arbetar bra i team och brinner för att nå riktigt bra resultat. Då vi arbetar med att ständigt förbättra våra processer och arbetssätt söker vi efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv.

Meriterande för denna tjänst:

- Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel, gärna påbyggt med en teknisk utbildning
- Datorvana
- God teknisk förståelse
- Möjlighet att arbeta skift
- Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete
- Truckkort och vana att köra truck.

ansökningsförfarande

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, kristian.johansson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET