Arbetsledare till Merx sökes


Just nu söker vi en arbetsledare till Merx Svenska AB i Norrköping. Vi söker dig som är en självklar ledare i grupp och som kan leda och fördela arbetet utefter de uppsatta mål och förväntningar som finns från företaget. I din roll är det du som får dina medarbetare att prestera på hög nivå så att ni som arbetsgrupp gemensamt når era mål.

Norrköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-03-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


År 1989 bildades Merx och startade tillverkning i mindre skala. 28 år senare är företaget en högteknologisk industri och en ledande aktör inom skärande bearbetning. Heltäckande resurser innebär att vi kan leverera helhetslösningar, i högsta kvalitet och till rätt prisbild. För oss är det viktigt att alltid vara i framkant även det gäller den tekniska utvecklingen och vi vill vara det självklara valet när du som kund behöver avancerad tillverkning. Vi arbetar aktivt för att hålla hög kvalitet på vårt arbete och våra produkter samt minska vår miljöpåverkan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 och Achilles JQS, som säkerställer kvaliteten på det vi producerar och att vi tar vårt ansvar gentemot miljön.

dina arbetsuppgifter


• Ansvar för att produktionen på kvällsskift sköts så optimalt som möjligt
• Se till att automatiserade maskiner körs så länge som möjligt, obemannat
• Vid behov, omplanering av körplan
• Rapportera till kommande skift

Som arbetsledare kväll är din uppgift att säkerställa att arbetet genomförs i enlighet med plan och därtill vara den beslutsfattande personen på skiftet. I ditt jobb ingår även att arbeta med förbättringsarbete och att aktivt arbeta med att förkorta ledtider i produktionen. På Merx arbetar de 2-skift men i den här rollen arbetar du ständig kväll och du kommer därför växla mellan att leda de två skiftlagen. Arbetstiderna är mån-tors 14:06-00:06

din profil


• Är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens
• Är tydlig i sitt ledarskap
• Har ett positivt och lösningsorienterat synsätt
• Är målfokuserad
• Har en naturlig auktoritet i grupp

• Relevant teknisk utbildning
• Produktionsteknisk erfarenhet
• Erfarenhet att leda en arbetsgrupp i producerande verksamhet
• Datorvana

Vi söker dig som är den naturliga ledaren i din nuvarande arbetsgrupp. Du ska ha god social kompetens och vi lägger stor vikt vid att du ska kunna leda olika typer av människor och ha förmågan att få ut det bästa ur varje individ. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet som exempelvis skiftledare men lägger störst vikt vid personliga egenskaper. För att passa i den här rollen tror vi att du har relevant teknisk utbildning och gärna har produktionsteknisk erfarenhet.

Följande är meriterande men inte ett krav
• Erfarenhet av CNC maskiner/tillverkning
• Erfarenhet av affärssystemet Monitor

ansökningsförfarande


Uppdraget är en hyr-rekryteringen vilket innebär att du kommer erbjudas en behovsanställning hos oss på SKILL och efter uppdragets slut gå över till en tillsvidareanställning på Merx Svenska AB.

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren, fredrik.lofgren@skill.se

Välkommen med din ansökan!

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET