Administrativ koordinator till säljavdelning hos internationell kund i Linköpingsområdet

En stor kund i Linköpingsområdet söker en person som är flexiibel och gillar att skifta mellan olika arbetsuppgifter men även gå djupare in i administration och arbetssystem.

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
IT
2018-03-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Tjänsten är uppdelad i två olika fokusområden men gemensamt för båda områdena är att du ska agera som stöd för dina kollegor på sälj- och marknadsavdelningen.

För att passa i tjänsten bör du ha lätt för att jobba i system, ett måste är en stor vana av att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har systemvana från tidigare jobb. I systemarbetet ingår att analysera och kontrollera fakturor men även att räkna på specialförfrågningar.

Utöver detta gillar du att strukturera upp besök eller andra event hos kunden och sköta kontakten och logistiken med externa distributörer. Här ingår även att agera som stöd för intern personal på sälj- och marknadsavdelningen i aktuella projekt som exempelvis lanseringar eller konferenser. Det är fördelaktigt om du är flexibel då det ingår i tjänsten att snabbt kunna täcka upp där dina kollegor behöver support.

- För denna tjänst bör du ha en akademisk bakgrund – gärna inom ekonomi, marknadsföring eller system. Kanske är du nyexaminerad och redo för din första utmaning!
- Alternativt att du har en stor erfarenhet av att arbeta i Excel och i olika datorsystem.

din profil

Som person ser vi att du är proaktiv och har ett sinne för att organisera dina arbetsuppgifter. Du ska vara självgående i ditt arbete och trivas med att ta egna initiativ. Du har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du lyhörd, prestigelös och har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Engelska är ett språk som du känner dig bekväm att använda på daglig basis.

ansökningsförfarande

Denna tjänst är ett vikariat hos kund men det finns eventuellt möjligheter till förläning. Behovet är omgående så tveka inte att skicka in din ansökan nu! Ansökan sker endast på www.skill.se, vid frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Josefin Svensson josefin.svensson@skill.se eller Elise Hellberg elise.hellberg@skill.se.

ANSÖK TILL JOBBET