Vi söker nu truckförare, montörer och operatörer!

Är du intresserad av att jobba inom industri eller lager? Har du truckerfarenhet eller bara ett genuint intresse av maskiner och industriell tillverkning? Du kan vi ha jobbet för dig!

Norrköping
Heltid
Bemanning - Arbetare, 10 platser
Lager/Logistik
2018-03-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter ser olika ut beroende på vilken kund du kommer att jobba hos. Det kan bland annat innebära truckkörning, orderplock och containerlossning men även montering, paketering och grundläggande operatörsjobb.

För att arbeta som truckförare hos oss är truckkort A & B ett krav, och vi ser att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning sedan tidigare.

Som montör ser vi gärna att du har monteringserfarenhet, helst av montering inom industrin. Har du istället erfarenhet av annan montering tillsammans med ett genuint mek-intresse kan även det passa till rollen som montör. Traverskort är mycket meriterande.

Har du haft andra arbetsuppgifter som liknar dessa, eller ett intresse av att jobba inom industri- eller lagermiljö kanske de mer grundläggande arbetsuppgifterna kan vara något för dig, då du lär dig arbetsuppgifterna och utvecklas på plats.

din profil

Arbetet kommer kräva ett högt arbetstempo och vi ser därför att du är stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom att produkterna du arbetar med kommer variera i storlek bör du vara beredd på en del tunga lyft.

Då det kommer att vara stora arbetsplatser med många medarbetare ser vi att du trivs bland andra människor och uppskattar sociala relationer. För att passa till tjänsten lägger vi även stor vikt vid noggrannhet och säkerhetstänk.

Arbetstiderna kan vara förlagda på både dag och kväll.

ansökningsförfarande

Om du passar in på någon av tjänsterna är du varmt välkommen med din ansökan genom vår hemsida www.skill.se. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström på johanna.sjostrom@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av 18 olika industriföretag, tre kommuner och Region Östergötland. Vi finns på tio platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 70 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET