Siemens söker logistikplanerare

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Lager/Logistik
2018-03-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Som logistikplanerare kommer du att hålla ihop ett projekt. Du kommer planera, koordinera och driva på leveranser av gasturbiner. Vid eventuella avvikelser ska du ta fram konsekvensanalyser och åtgärdsförslag tillsammans med andra som är delaktiga i projektet.

Du kommer att vara den personen som är spindeln i nätet och den som ska utarbeta strategier för vilka maskiner som ska packas var och när.

din profil

Du har en logistikutbildning och/eller en bred erfarenhet av administrativt planerings- och logistikarbete. Du är en person som gillar att ha flera bollar i luften och känner dig trygg med det. Det är meriterande om du har arbetat i projektform tidigare där man arbetat med avvikelserapportering. Det är också meriterande om du tidigare arbetat i SAP, men inget krav.

ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida, skill.se Din ansökan består av ditt CV och ett personligt brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Urval sker löpande så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se, 011-199471

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET