Inköps- och Reservdelschef

Kinda
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Inköp
2018-03-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Vi ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping.
Vi arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

dina arbetsuppgifter

Vår nuvarande Inköps- och Reservdelschef går nu vidare mot ny tjänst i företaget. Så du kanske är en proaktiv och analytisk inköpare som söker en ny utmaning i ett internationellt växande familjeägt företag? Hos oss blir det din uppgift att säkerställa hela inköpsprocessen från våra olika leverantörer. Den administrativa processen från inköpsorder till ankomstdokumentation ingår som en naturlig del. Du kommer även att ha personalansvar.
Ansvaret omfattar att säkerställa inköpsvolymer till det egna lagret, produktion hos- och leverans från leverantörer. Målet med tjänsten är att få ett optimalt flöde genom hela inköpskedjan med rätt pris, leveranstid, lagervolym och se till att prognoser säkerställs.
Du arbetar aktivt med att befintligt sortiment tillverkas hos de mest lämpade leverantörerna och till rätt prisnivå. Du har kontinuerlig kontakt med Sofidels centrala Inköpsfunktion. Tjänsten utmanar dig att arbeta både strategiskt och operativt mot företagets gemensamma mål.

din profil

Vi tror att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom industrin. Kunskaper inom SAP är en klar fördel. Vi tror du har en relevant teknisk eller kommersiell utbildningsbakgrund men vi värderar samtidigt erfarenhet och tidigare arbetsprestationer högre än din utbildningsbakgrund. Tjänsten kräver goda kunskaper i såväl skriftlig- som muntlig engelska.
Som person arbetar du strukturerat och har en god analysförmåga. Du är samarbetsinriktad, kommunikativ och trivs med utveckling och problemlösning. Du är prestigelös och serviceinriktad och trivs som bäst i ett växlande arbetstempo.

ansökningsförfarande

Är du intresserad av att jobba i en dynamisk bransch med många internationella kontakter? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning med stort ansvar. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/3 2018. Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med placering i Kisa Östergötland. Resor förekommer i tjänsten, så B-körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt till ansokan.sweden@sofidel.com, dock senast 20 mars. Tillsättning av tjänsten snarast eller genom överenskommelse.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Maja Liegnell HR, eller Michael Rask Unionen genom vår växel 0494-150 00.

ANSÖK TILL JOBBET