Systemadministratör med intresse för programmering

Här söker vi dig som vill jobba brett med Linux-system! Arbetet innefattar hela produktlivscykeln; från dimensionering och utvärdering av system, via integration och leverans, till drift och underhåll.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 2 platser
IT
2018-03-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en systemadministratör för att arbeta med datorplattformen för simulatorer och stödsystem. Arbetet innefattar hela produktlivscykeln; från dimensionering och utvärdering av system, via integration och leverans, till drift och underhåll. Detta ger dig en möjlighet att få en god helhetssyn på produkterna och därmed bli väl rustad att relativt fritt lösa givna uppgifter på bästa sätt

din profil

Du har ett intresse för drift och administration av Linux-system. Du gillar också att jobba brett - hela vägen från nätverk och hårdvara, via operativsystem och tjänster, till mjukvaruutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Windows eller andra alternativa UNIX-system, t.ex. Solaris.

Arbetet kommer att bedrivas i nära samarbete med såväl andra avdelningar inom Saab som andra företag och myndigheter inom och utom landet. Därför krävs att du har god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund och att du är driven, analytisk och serviceinriktad.

Eftersom tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav. Tjänsten innebär en del resor då kunderna finns på olika orter inom Sverige och utomlands.

ansökningsförfarande

Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Ida Thidblom, 013-329416 alternativt ida.thidblom@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET