Produktionstekniker

Vill du jobba i en spännande miljö på ett globalt företag? Vi söker nu en Produktionstekniker till Saab med start omgående. Välkommen in med din ansökan!

Göteborg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Produktion
2018-04-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling.

Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.

dina arbetsuppgifter

Som Produktionstekniker arbetar du både självständigt och i projektform tillsammans med produktionspersonal och andra tekniker. Du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkter och processer.
I din roll kommer du att vara involverad i industrialiseringsfrågor genom att bl.a. vara med vid granskningar av nya konstruktioner och då beakta producerbarheten och säkerställa låg tillverkningskostnad.

Utöver detta kommer du att arbeta som stöd för produktionspersonalen på en eller två linor, både de som monterar produkterna och de som provar dem. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, sköta kalibreringar och stötta vid problem i produktionslinan.

din profil

För att passa till tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom mekatronik, elektronik eller liknande.Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av:

- Kablagetillverkning
- IFS 8.0
- Lödning

Som person är du strukturerad, är bra på att samarbeta samt behärskar svenska i tal och skrift.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Zizala på mail: johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET