Elmontörer sökes

Är du utbildad inom el och älskar teknik? Vill du få möjligheten att jobba självständigt under frihet på ett företag som erbjuder långsiktighet? Då ska du skicka in din ansökan till oss!

Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 3 platser
Industri/Tillverkning
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi på Lämneå Bruk är specialiserade på design och tillverkning av maskiner för järn- och stålindustrin. Vårt företags resa startade för flera hundra år sedan och det har gett oss en stor erfarenhet som vi nu använder i sättet vi arbetar på och i konstruktionen av våra maskiner. Lämneå är beläget i vackra Bergslagen där det har funnits järnverk sedan 1400-talet. Svenskt stål har alltid varit känt för sin höga kvalitet, och anrika Lämneå Bruk har varit en del av den resan sedan 1727.Vår filosofi är tydlig. Allt vi åstadkommer, från design till service utförs med ett mål i åtanke: Att bygga maskinlösningar med maximal användarvänlighet, kvalitet och pålitlighet, för maximal nytta och lönsamhet för våra kunder.

dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi elmontörer till vår kund Lämneå Bruk. Som elmontör arbetar du med elektriskt montage i produktion av maskiner. Även elskåpsmontage kommer ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer också ägna dig åt underhåll samt reparation av elektriska komponenter på befintliga maskiner. Tjänsten är varierad och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Med hjälp av ett gäng härliga kollegor kommer du snabbt komma in i rollen.

din profil

Vi söker dig som har en el-utbildning i grunden och har arbetat en del med el-montage sedan tidigare. Du har även grundläggande kunskaper i ritningsläsning. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el-yrket. Med ett starkt intresse för teknik tar du dig an nya arbetsuppgifter med stort engagemang. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är en god lyssnare. Vi tror också att du är;

- Noggrann och strukturerad med ett högt säkerhetstänk
- Samarbetsvillig och tycker om att arbeta i grupp
- Ansvarstagande
- Nyfiken

För att söka tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil. Det är även önskvärt att du innehar truckkort, skyliftkort och fallskyddsutbildning. Vi ser gärna att du är villig att resa i tjänsten.

Lämneå Bruk erbjuder flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter. De har ett öppet och inbjudande företagsklimat och sätter personalen i första hand.

Lämneå Bruk är beläget i Ljusfallshammar, ca 25 minuter Nordväst om Finspång.

Lön enligt gällande avtal.

Rekrytering sker löpande

ansökningsförfarande

Tycker du att tjänsten låter spännande? Ansök på www.skill.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Amanda Ljungholm på amanda.ljungholm@skill.se, alternativt 011-199470.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET