Vi söker CNC-operatörer

Nu har du chansen att arbeta som CNC-operatör i en ny och modern maskinpark på ett högteknologiskt företag inom järn- och stålindustrin. Lämneå Bruk är ett företag under tillväxt och behöver nu förstärka sin personalstyrka.

Heltid
Bemanning - Arbetare, 2 platser
Industri/Tillverkning
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi på Lämneå Bruk är specialiserade på design och tillverkning av maskiner för järn- och stålindustrin. Vårt företags resa startade för flera hundra år sedan och det har gett oss en stor erfarenhet som vi nu använder i sättet vi arbetar på och i konstruktionen av våra maskiner. Lämneå är beläget i vackra Bergslagen där det har funnits järnverk sedan 1400-talet. Svenskt stål har alltid varit känt för sin höga kvalitet, och anrika Lämneå Bruk har varit en del av den resan sedan 1727.Vår filosofi är tydlig. Allt vi åstadkommer, från design till service utförs med ett mål i åtanke: Att bygga maskinlösningar med maximal användarvänlighet, kvalitet och pålitlighet, för maximal nytta och lönsamhet för våra kunder.

dina arbetsuppgifter

I rollen som CNC-operatör är du en del av ett team där du dagligen arbetar som maskinoperatör mot CNC-styrda maskiner, programmering, utförande av dagligt underhåll m.m. Du hanterar maskiner inom både svarv och fräs och har en varierad tjänst där du även skapar dina egna program i EdgeCam. Verksamheten har ingen typisk serieproduktion utan arbetar mycket mot unika beställningar vilket öppnar upp för att du får stor bredd i din kompetens. I en modern och uppdaterad maskinpark roterar du mellan maskinerna för att få stor variation och flexibilitet i arbetet.

din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har rätt inställning till arbetet samt ett starkt driv och engagemang. Du har utbildning inom CNC och/eller erfarenhet av att arbeta med CNC-styrda maskiner sedan tidigare.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med en operatörskollega så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid tekniskt intresse samt förmågan att se och lösa problem i det dagliga arbetet.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper från EdgeCam sedan tidigare.

Lämneå Bruk erbjuder flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter. De har ett härligt och inbjudande företagsklimat och sätter personalen i första hand.

Lämneå Bruk är beläget i Ljusfallshammar, ca 25 minuter Nordväst om Finspång.

För tjänsten krävs att du har körkort samt tillgång till bil.

Lön enligt gällande avtal.

Rekrytering sker löpande.

ansökningsförfarande

Tycker du att tjänsten låter spännande? Ansök på www.skill.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Amanda Ljungholm på amanda.ljungholm@skill.se, alternativt 011-199470.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET