Projektledare till nukleär avveckling

Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer inom kärnkraften. Vi söker därför en driven ingenjör med projektledarbakgrund för att arbeta med avveckling av nukleära anläggningar för Nuvia Nordic AB.

Norrköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-04-04
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Nuvia Nordic AB, helägt dotterbolag till Vinci SA, ingår i Nuvia Gruppen med cirka 2700 anställda, en årlig omsättning av cirka 360M€ samt med verksamhet i flera länder. Nuvia fokuserar på kärnkraft och radiologiska miljöer. Verksamheten består av de fyra affärsområdena underhåll och installation, avveckling, engineering samt strålskydd.
Nuvia Nordic har kontor i Västerås och Norrköping samt representation på samtliga svenska kärnkraftverk. Idag arbetar cirka 50 personer på heltid inom bolaget samt ytterligare cirka 30 personer i olika projekt.

Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att verka inom område avveckling och fokusera på att tillsammans med affärsområdeschefen driva och utveckla verksamheten. Då Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området varför tjänsten kräver ett intresse för att vara med och utveckla verksamhet.

Du kommer att utgå från Norrköping men arbetet innebär mycket resor inom Sverige så detta är något du bör trivas med. I rollen kommer du att förbereda och planera samt leda och genomföra dina projekt. Du kommer också att arbeta mycket med arbetsmiljön kring dina projekt till exempel upprätta arbetsmiljöplan och utföra riskbedömningar.

din profil

För tjänsten som projektledare ser vi att du har en ingenjörsexamen inom maskin, el, mek eller annan likvärdig utbildning. Du har också utbildning och/eller erfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Du behöver ha flerårig arbetslivserfarenhet av arbete i projektform, helst i en ledande roll. Vi ser det också som ett krav att du har arbetat operativt exempelvis inom industrin.

Ytterligare erfarenheter som vi ser som meriterande:
- Erfarenhet från kärnkraft
- Beredning/planering
- BasU/BasP
- Logistik
- Arbete i strålmiljö
- Rivningsarbete/Sanering
- Arbetsledning

Som person behöver du trivas med att vara den drivande personen i dina projekt. Du har en positiv inställning och är utvecklingsfokuserad vilket gör att du inte räds en utmaning. Du kommer att jobba nära många olika typer av människor så därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du behöver vara tekniskt lagd och ha god förståelse för det du arbetar med både på ett operativt och strategiskt plan.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.
I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet så motivera gärna i din ansökan på vilket sätt du tror att du passar för tjänsten och vad du kan tillföra i rollen.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

ANSÖK TILL JOBBET