Inköpschef

Åtvidaberg
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Inköp
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Expander Systems AB tillverkar den s.k. Expanderbulten, en bult som eliminerar ledslitage i maskiner och utrustningar. Expanderbulten tillverkas i Sverige och USA och distribueras över hela världen. Kundfokus är centralt för Expander, produktionen är kundorderstyrd med en ledtid från order till leverans på 24-48 timmar. Expander är ett lönsamt bolag i tillväxt som nu står mitt i en spännande förändringsresa.
Expander ägs av Nord-Lock Group, världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har en säljorganisation med dotterbolag i Europa, USA och Asien och ägs till fullo av Investment AB Latour, noterat på Stockholmsbörsen.

dina arbetsuppgifter

I rollen som Inköpschef är du länken melan våra leverantörer och vår verksamhet. Arbetet präglas av mycket olika kontaktytor, både externt och internt.Ditt ansvarsområde omfattar alla typer av inköp som görs till Expander samt att dessa utvecklas och bedrivs på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. Du leder inköpsprocessen och är en nyckelspelare i verksamhetens arbete.Du kommer även att samarbeta med övriga inköpschefer iom Nord Lock Group.
Som inköpschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till platschef.
Utöver den direkta rollen som inköpschef förväntas du att aktivt bidra till företagets allmänna utveckling.

din profil

Vi söker dig som har teknisk förståelse och bär kunskap i ledande befattning från verkstadsindustrin. Du har i grunden en lämplig utbildning inom inköpsområdet eller så har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Har du dessutom genomfört ytterligare utbildningar inom området såsom Silf eller liknande är detta myckt meriterande.
Din personlighet präglas av ett mycket kommunikativt förhållningssätt och ett genuint driv men också en god förmåga till analys och struktur.
Du är självgående och mycket proaktiv i ditt abetssätt.
Du kommer att ha många internationella kontakter varför det är ett krav med mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET