Innesäljare till San Sac!

Är du en utpräglad servicemänniska som trivs med långsiktiga kundrelationer? Är vår miljö en viktig fråga för dig och vill du jobba på ett företag med miljön i fokus? San Sacs produkter förenklar bland annat källsortering och återvinning för ca 3000 kunder och 5 miljoner användare. Nu söker vi ytterligare en driven innesäljare som vill hjälpa nya och gamla kunder att bli ännu bättre på källsortering och bidra till en renare värld!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-04-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Även om avfallsminimering är ett övergripande mål i vårt samhälle kan avfall inte helt undvikas. Tillsammans kan vi skapa system där jordens resurser används och återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt.

En central del är att skapa källsorterings- och insamlingssystem som är tydliga och bekväma för användaren samtidigt som de är arbetsmiljöriktiga för den som ansvarar för tömning och transport.

San Sac har sedan 1962 utvecklat och marknadsfört utrustning för källsortering och avfallshantering. Det är vår ambition att även i framtiden medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag.

dina arbetsuppgifter

Kunderna är ofta återkommande och du bygger snart din egna kundbas. Ofta rör det sig om merförsäljning men du kan också få jobba med nykundsbearbetning där leads bland annat genereras genom San Sacs digitala kanaler. En stor del av arbetet innefattar att bistå företagets distriktssäljare med allt från produktsupport till offertskrivning och kontraktframtagning. Det ligger också på ditt bord att tillsammans med kundsupporten hantera reklamations- och returhanteringar.

För oss på San Sac är varje kundcase unikt och det är viktigt att finnas med i hela kedjan, från att hitta den mest optimala lösningen för varje enskild kund till att hantera eventuella reklamationer på ett föredömligt vis. Som innesäljare är du som oftast placerad på vårt kontor i Linköping, varifrån du sköter större delen av säljprocessen. Du kommer att lära dig San Sacs sortiment inom källsortering och insamlingssystem, vilket också medför att du har kontakt med San Sacs leverantörer och samarbetspartners.

din profil

• Vi tror att du har några års relevant arbetslivserfarenhet, kanske från telefonförsäljning eller kundsupport. Du har en god datorvana och är bekväm att hantera såväl nya som gamla kunder via telefon.

• Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Du har en känsla för service och lägger en stolthet i att varje kund får den för sina behov bästa lösningen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från återvinningsbranschen, men vi förväntar oss att du är orädd och har en vilja att lära dig våra produkter på djupet samt har ett strukturerat arbetssätt.

• Du är en tävlingsmänniska och drivs av att skapa långsiktiga affärsrelationer. För att trivas på företaget delar du vår hjälpsamma approach mot både varandra och våra kunder.

• Majoriteten av dina samtal sker på svenska men vissa leverantörer finns utomlands. Du behöver därför prata och skriva svenska på professionell nivå samt ha goda kunskaper i engelska.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar San Sac med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET