Administratör sökes till Siemens

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kontor/Administration
2018-04-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du godkänna fakturor, skriver interna uthyrningsavtal och fakturerar andra Siemens bolag för den tid de har hyrt vår fältservice personal.

din profil

Du har tidigare arbetat med administrativa uppgifter och trivs med detta. Som person är du strukturerad och serviceminded och har ett gott öga för siffror.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se, vi önskar dock ta emot din ansökan senast 2018-04-20. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se/011-199471.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET