Metallurg sökes till Siemens

Siemens söker en metallurg till avdelningen som ansvarar för 3D-printning. Har du erfarenhet av metallurgi och lockas av en roll med både praktiskt och teoretiskt arbete? Sök då tjänsten idag!

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-04-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

- Praktiskt arbete i materiallabbet i form av metallurgiska undersökningar av prover och komponenter
- Mekanisk testning av prover i olika testprogram
- Analysera resultat och skriva rapporter

Detta är en tjänst där du blir anställd hos oss på Skill och kommer jobba som konsult på Siemens.

din profil

Vi söker dig som har något eller några års arbetserfarenhet inom metallurgi. Utbildning inom metallurgi eller materialteknik är en fördel men inget krav. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift då tjänsten innefattar kontakter med personer från olika länder. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik. Som person är du noggrann och metodisk i ditt arbetssätt.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET