Är du Siemens nästa instrumentingenjör?

Om du är tekniskt intresserad och vill jobba med el- och instrumentfrågor i en global organisation så är detta möjligheten för dig. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Tjänsten består av tre delar:

1. Ta fram standardiserade lösningar för turbinskydd (övervarv, vibration och pulsation) vid uppgradering av gas- och ångturbiner. Skydden baseras i första hand på de befintliga lösningar som levereras med nya turbiner.
2. Ta fram nya systemlösningar för utgångna komponenter när det inte finns en ett-till-ett-lösning på komponentnivå för reservdel utan ett konstruktionsarbete krävs.
3. Ansvara för den proaktiva hanteringen av utgångna komponenter.

Detta är en konsulttjänst där du blir anställd hos oss på Skill.

din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse att arbeta med el- och instrumentfrågor. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med el och/eller instrumentfrågor. Du måste inte kunna allt, erfarenheten och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi förutsätter att du är intresserad av teknik och att du är noggrann i ditt arbete. Då det i rollen ingår internationella kontakter är det nödvändigt att du som person är öppen och anpassningsbar till olika kulturer och människor samt har goda kunskaper i engelska.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET