Taktiska inköpare

Vi söker taktiska inköpare till Saab Aeronautics i Linköping.

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 2 platser
Inköp
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

I rollen som taktisk inköpare kommer du att ingå i ett team med strategiska och operativa inköpare. Du blir en viktig del av Saabs dagliga produktionsstyrning och din roll som taktisk inköpare är att stödja avdelningens strategiska inköpare med upphandling/köp av material, främst där avtalade priser saknas. Arbetet innebär även att stödja avdelningens strategiska inköpare med uppdateringar av parametrar i affärssystemet. Dina arbetsuppgifter innebär även upplägg av artiklar, orderläggning, hantera upphandling av icke artikelbundet material och tjänster, vilket innebär förfrågan, utförda inköpsordrar och uppföljning av fakturahantering. Arbetet innebär ett nära samarbete med kollegor på olika avdelningar och du kommer att arbeta i affärssystemet IFS.

din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av inköpsarbete och har god förståelse för inköpsprocesser samt logistikflöden. Vi ser gärna att du är utbildad inom teknik, inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Tjänsten kräver att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person krävs det att du är affärsmässig och att du är en flexibel teamspelare som trivs med att ha många olika arbetsuppgifter. Vi ser att du är en duktig kommunikatör som trivs med att ha många kontaktytor och som värnar om goda relationer. Du har även ett strukturerat arbetssätt och trivs med ordning och reda omkring dig.

ansökningsförfarande

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan till www.skill.se redan idag! Då arbetet innebär försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET