Produktionstekniker till Saab Aeronautics!

Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör och vill utvecklas i en roll som Produktionstekniker? Som Produktionstekniker på Saab i Linköping arbetar du mot flygande farkoster tillsammans med ett glatt och sammansvetsat team!

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-04-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

I rollen som Produktionstekniker blir du en del av ett team på 18 personer. Teamet arbetar mot Saab Aeronautics. Du erbjuds en gedigen introduktion av erfarna kollegor. Därefter kommer du att få möjlighet att axla ett större ansvar vilket innebär granskning av konstruktionsunderlag och att utifrån detta bedöma tillverkningsbarheten. Som Produktionstekniker har du ett nära samarbete med Konstruktörer och övriga kollegor på avdelningen.

din profil

Det viktigaste för rollen som Produktionstekniker är att du har erfarenhet av arbete med CNC-maskiner, gärna fräs. Vi ser även att du har;

• Goda engelskkunskaper i tal och skift. Koncernspråket på Saab är engelska och du kommer att ha viss kontakt med utländska leverantörer.
• God produktkännedom kring maskinbearbetning.
• Ett svenskt medborgarskap då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess.

Tidigare erfarenhet som Produktionstekniker och/eller utbildning inom produktionsteknik är meriterande.

Produktionsteknikern granskar varje vinkel och vrå av konstruktionsunderlaget vilket kräver att du som person är mycket noggrann och metodisk. Som person beskrivs du som hjälpsam och du tycker om att bidra med god stämning bland dina kollegor.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-473 20 61

Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET