Internrevisor sökes till Siemens

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kvalitet & Miljö
2018-04-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter


Som Quality Professional på Siemens är det du som genomför den interna revisionen som ska göras för att uppfylla DNV’s (ledande inom teknisk rådgivning till olje-, gas- och elindustrins försörjningskedja och även ett världsledande certifieringsorgan) krav på verksamheten. Arbetet innefattar på så sätt också förberedande arbete inför internrevisionerna samt efterarbete med att hålla arbetsprocesserna uppdaterade - att man följer de satta arbetsprocesserna samt kontinuerligt ser över förbättringar i befintliga processer.

Du kommer driva dessa processrelaterade revisioner på egen hand men samtidigt ha stöd från organisationen på Siemens. Vi ser att du som söker är förbättringsbenägen och tycker det är viktigt med kvalitet i allt du gör och du har självklart ett stort tekniskt intresse.

din profil


För tjänsten som Quality Professional på Siemens krävs det att du har en teknisk utbildning, gärna som högskoleingenjör eller motsvarande och det krävs att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från andra företag inom industri eller liknande.Tjänsten ställer höga krav på eget driv och god kommunikativ förmåga samt att du är lugn och metodisk i ditt arbetssätt. Du ska kunna lyssna in olika problem i processer och fort kunna greppa problematiken för att kunna vara expert inom just ditt område. I rollen är det din uppgift att driva både arbete och personer i din omgivning vilket gör att du dagligen tar många egna initiativ, du är en god samarbetspartner och du har förmågan att motivera personer i din omgivning. Det krävs att du hanterar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du som sökande behöver ha generella process och kvalitetskunskaper sedan tidigare, självklart underlättar det om du har kunskap om Siemens som företag och har varit involverad i deras processer sedan tidigare.

ansökningsförfarande


Initialt börjar denna anställning som ett konsultuppdrag via oss på SKILL men det finns goda möjligheter att senare gå över till kund. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Fredrik Löfgren på 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se

Väl mött med din ansökan!

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET