Produktionstekniker inom kretskortsproduktion till Saab i Göteborg

Göteborg
Heltid
Master Vendor, 3 platser
Produktion
2018-04-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik.

De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Företaget var med och grundade Industrikompetens och är idag vår största ägare.

dina arbetsuppgifter

Arbetet sker både självständigt och i projektform tillsammans med producerbarhetsingenjörer på konstruktionsavdelningen.
Du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkter.

Du blir en viktig del av gränssnittet mot Saabs kretskortstillverkare genom att driva uppstart av nya produkter tillsammans med tillverkaren, snabbt hitta lösningar på uppkomna problem.

din profil

Du har god kunskap inom tillverkningsprocesser och flöden för kretskortsmontering samt vet vad som krävs för att nå god producerbarhet i tekniska lösningar.

Tjänsten kräver god förmåga att tyda och förstå ritningar och tekniska dokument samt att du behärskar svenska/engelska i tal och skrift. Erfarenhet av DFA (Design for assembly) och arbete med IPC-standarder är meriterande.

Erfarenhet inom statistisk uppföljning är meriterande, då det är en viktig del i Saabs kvalitetsarbete.

Som person söker vi dig som är resultatinriktad, pedagogisk samt har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du tycker om att vara flexibel i ditt arbete med viljan att ständigt utvecklas både som människa och tekniker.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

I denna process samarbetar Saab med Industrikompetens & Skill.
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag under 6 månader med goda möjligheter till fortsatt tjänst via Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka!
Logga in eller registrera ditt CV på www.industrikompetens.se

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET