Tungservice i Linköping söker ställagebyggare!

Är du van att arbeta i nära samarbete med andra? Är du en tekniskt intresserad problemlösare? I så fall kommer du trivas bra in i den här rollen. Tungservice i Linköping söker nu en ställagebyggare / verkstadsmedarbetare som trivs i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-04-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Tungservice specialiserar sig på hantering och transport av tunga industriprodukter, allt ifrån mindre ombyggnationer till flytt av kompletta industrier. På senare år har de balanserat och medvetet expanderat verksamheten till att även innefatta industriservice.

dina arbetsuppgifter

I rollen som ställagebyggare / verkstadsmedarbetare på tungservice kommer du vara en del i ett team om två som tillsammans levererar, monterar och bygger upp pallställage till kunder runt om i Östergötlands regionen.

din profil

För att passa i rollen ser vi att du har tidigare verkstadsvana och känner dig trygg i att hantera olika typer av verktyg.
Vi tror att du som söker har en teknisk gymnasieutbildning och / eller två till fyra års arbetserfarenhet, gärna inom montering, ställningsbyggnationer eller dylikt

Det är meriterande om du har:
- Truckkort
- Traverskort och heta arbeten.
- Skyliftkort (liftutbildning)

Krav för tjänsten
- Körkort B

ansökningsförfarande

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer kommer hållas löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. För rätt person finns goda chanser till anställning hos kund efter avslutad inhyrninsgperiod. Vid frågor om tjänsten kontakta Rasmus Johansson via: Rasmus.johansson@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET