Produktansvarig till San Sac!

Är vår miljö en viktig fråga för dig och vill du jobba med att konstruera och utveckla produkter som förenklar källsortering och återvinning för ca 3000 kunder och 5 miljoner användare? Nu söker vi ytterligare en produktansvarig till vårt huvudkontor i Linköping.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-04-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Även om avfallsminimering är ett övergripande mål i vårt samhälle kan avfall inte helt undvikas. Tillsammans kan vi skapa system där jordens resurser används och återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt.

En central del är att skapa källsorterings- och insamlingssystem som är tydliga och bekväma för användaren samtidigt som de är arbetsmiljöriktiga för den som ansvarar för tömning och transport.

San Sac har sedan 1962 utvecklat och marknadsfört utrustning för källsortering och avfallshantering. Det är vår ambition att även i framtiden medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag.

dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett team om tre produktansvariga och utgår från huvudkontoret i Linköping. Tillsammans ansvarar ni för marknadens bredaste sortiment inom källsortering och avfallshantering. Du kommer att jobba med att ta fram nya produkter och att vidareutveckla befintliga efter marknadens behov. Detta samordnas i ett produktråd där du får en viktig roll. Arbetet består huvudsakligen av två delar:

• Utvecklingsarbete
Utveckla affären för dina delar av produktsortimentet och allt som hör där till. Produktutveckling i CAD, Upphandling mot leverantörer, Intern och extern kommunikation m.m.

• Daglig drift
Kontakt med leverantörer i frågor kring bl.a. produktionsprioritering, prishantering och reklamationer.

din profil

Vi tror att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen och har med fördel tidigare arbetslivserfarenhet där du har skaffat dig erfarenhet inom projektledning och produktutveckling inom metall och plastkonstruktioner. IoT-lösningar förekommer.

Det är av stor vikt att du förstår hela affären och tar fram produkter som passar marknaden både vad gäller funktion, produktion och prissättning. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har ett inre driv att skapa nya bra produkter på ett strukturerat vis.

Du trivs med att arbeta i team och sätter laget före jaget. Vidare är du en ansvarstagande och pålitlig person som både kunder och kollegor känner förtroende för.

Majoriteten av dina samtal sker på svenska men vissa leverantörer finns utomlands. Du behöver därför prata och skriva svenska på professionell nivå samt ha goda kunskaper i engelska.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar San Sac med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET