Driven lagerarbetare sökes

Nu söker vi en driven lagerarbetare till en verksamhet i Skänninge! Har du verkstadsvana? Är van att lösa olika typer av problem samt ta egna initiativ? Är du i sin tur en fena på motviktstrucken? Då kommer du trivas bra in i den här rollen.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-08-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Verksamheten i Skänninge erbjuder dig en arbetstillvaro med bred variation. Som lagerarbetare arbetar du med olika arbetsuppgifter både inomhus och utomhus. Främst med inkommande gods, paketering av sändningar till kund och lastning av gods. Utöver det förekommer arbetsuppgifter så som montering, lödning och truckkörning.

dina arbetsuppgifter

Vi tror att du som söker har en teknisk gymnasieutbildning och gärna 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet efter din utbildning. Du ska trivas med att ta egna initiativ och vara van att lösa problem på egen hand. Det är ett krav att du har truckkort och erfarenhet av att köra. Meriterande om du har erfarenhet av motvikstruck samt har arbetat i systemet pyramid. Är du dessutom driven, har en vilja att utvecklas och är lösningsfokuserad så finns goda chanser till utökat ansvar!

din profil

För att trivas med arbetat bör du vara en flexibel lagarbetare och ha en vilja av att alltid ge det lilla extra. Du är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du tar stort ansvar för det arbete du utför och är kvalitetsmedveten.

ansökningsförfarande

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer kommer hållas löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Johansson på Rasmus.johansson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET