Objektplanerare till Saab

Vi söker dig som vill anta en utmanande roll som Objektplanerare för Saab Aeronautics i Linköping. Ett spännande uppdrag väntar dig som vill vara delaktig i planeringen för pågående utvecklingsprojekt! Har du en stark personlig drivkraft och erfarenhet av planering?

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Lager/Logistik
2018-06-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Objektplanerare som ska arbeta i utvecklingsprojekt med planering, analys och uppföljning av artiklar, verktyg och underlag genom hela flödet.

Arbetet innebär mycket koordinering med olika tekniska discipliner. Du kommer att verka som "spindeln i nätet" och därmed är det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan ta egna initiativ.

din profil

Vi söker dig som är strukturerad, öppen och flexibel samt har en stark personlig drivkraft. Det är viktigt att du är stresstålig och kan hantera förändringar och flera ärenden samtidigt. För att lyckas i jobbet bör du vara en lagspelare, bra på att kommunicera och ha förmågan att inhämta information samt att leda och koordinera. Visst teknikintresse är att föredra.

Lämplig bakgrund är logistikutbildning eller liknande. Arbetslivserfarenhet från produktion, utveckling, planering och koordinering är av stor betydelse.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-47 32 061

Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET