Studenter till sommarjobb sökes!

Vi söker just nu studenter som är sugna på sommarjobb. Du kommer att få jobba inom lager och industri där du får ta ansvar och arbeta aktivt med kroppen. Arbetet sträcker sig från och med början på juni till och med mitten av augusti med möjlighet att även jobba extra både innan och efter sommaren.

Norrköping
Deltid
Bemanning - Arbetare, 10 platser
Lager/Logistik
2018-04-16
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat extraarbete och som vill sommarjobba inom lager eller industri.

Arbetsuppgifterna kommer innebära bland annat:
- Exponeringsbyggen
- Packning
- Orderplockning
- Containerlossning
- Produktionspersonal

Arbetstiderna utgörs av dag, kväll och natt, men framförallt av dagtid och bokning av arbetspass kommer mestadels ske från dag till dag. Även längre bokningar kan förekomma.

Krav för arbetet är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager- eller industriarbete samt truckkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så även om du inte har jobbat inom lager eller industri tidigare kan du vara aktuell för dessa tjänster. Motivera gärna i din ansökan varför just du är rätt person för jobbet!

din profil

Idag arbetar ett stort gäng drivna och engagerade konsulter ute hos våra kunder. Genom att arbeta gemensamt under eget ansvar samt ha kul tillsammans lyckas vi skapa en härlig arbetsmiljö och atmosfär som vi är mycket måna om att upprätthålla.

Därför ser vi att du som söker dig till oss;
- Är flexibel och arbetvillig
- Gärna arbetar fysiskt
- Trivs att arbeta i grupp
- Visar driv och vilja att göra ett bra jobb

ansökningsförfarande

Om du matchar vår profil är du varmt välkommen med din ansökan genom vår hemsida www.skill.se. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström på johanna.sjostrom@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av 18 olika industriföretag, tre kommuner och Region Östergötland. Vi finns på tio platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 70 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET