NC-operatörer till kund i Mjölby

Vi söker nu en NC- operatör till kund i Mjölby. Har du gått industritekniska med intrikning CNC/NC eller motsvarande utbildning? Har du erfarenhet av att programmera samt ställa och byta verktyg? Då kan du vara den vi söker!

Mjölby
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-04-16
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har gått industritekniska med inriktning CNC/NC från gymnasiet eller motsvarande utbildning alternativt har erfarenhet av arbete som NC operatör. Vi ser vidare att du har förståelse i ritningsläsning och har kunskaper och viss förståelse inom programmering. Vår kund använder sig av styrsystem Heidenhain, vilket gör det fördelaktigt om du har arbetat inom detta styrsystem sedan tidigare. I arbetet kan det förkomma truck- och traverskörning, därav är det meriterande om du har truck och/eller traverskort.

din profil

Vi ser att du har tillräckliga kunskaper för att kunna verka självständigt. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner samt har en hög arbetsmoral. I det dagliga arbetet samarbetar du med erfarna kollegor.

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby och för rätt person finns goda möjligheter till en varaktig inhyrning hos samma kund.

ansökningsförfarande

Behovet är omgående och urval till tjänsten sker löpande så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Elise Hellberg elise.hellberg@skill.se eller nummer 013-329404

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET