Regional Manager till Exova Metech Kista/Arboga

Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en mycket intressant tillväxtfas. Med bred kompetens vid våra åtta enheter i Sverige täcker vi de flesta av våra kunders behov av mät- och kalibreringstjänster. Våra kunder är allt från multinationella storföretag till mindre lokala företag och som verkar bland annat inom telekom-, fordons-, försvars- och medicintekniskindustrin. De eftersträvar hög tillgänglighet av sin utrustning vilket innebär att vi förväntas ha hög flexibilitet och korta ledtider.

Stockholm
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Ledning/Management
2018-04-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Exova METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, biomedicin, telekom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 390 anställda i 6 länder.
Vi ingår i den internationella Exova-koncernen som under hösten gått samman med Element Materials Technology, där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC-sektorn, Testing, Inspection & Certification. Exova kommer under kommande år att byta namn till Element och vår del av verksamheten utgör divisionen Calibration & Testing Nordic.

dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill bli vår nye chef till våra verksamheter i Kista, Arboga och Ludvika.
I rollen ingår bl a ansvar för att utveckla, leda och följa upp verksamheten. Du kommer att tillsammans med lokala produktionsenhetschefer på varje ort ansvara för att engagera och motivera medarbetarna, deras kompetensutveckling samt utveckling av avdelningens metoder och arbetssätt. Du har ett tiotal medarbetare direkt underställda, totalt i verksamheterna är vi ett femtiotal.

I rollen ingår budget- och resultatansvar samt ansvar för verksamhetens kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Med stöd av företagets säljorganisation är du också delaktig i marknadsföring av verksamhetens och företagets tjänsteutbud. Du en del av ledningsgruppen i Exova Metech.

din profil

Du har ett stort engagemang för att uppnå delaktighet, att söka verksamhetsförbättringar, främja kreativitet hos medarbetarna samt att kundfokusering råder i alla relationer och åtaganden. Du är resultatinriktad och du ser förändringar som stimulerande utmaningar för att nå resultat.

Du bör ha en akademisk utbildning samt några års erfarenhet som ledare/chef. Du har troligen också erfarenhet av att leda genom andra. Gott sinne för ekonomi och affärsmässighet är ett måste. Vi värdesätter dina goda ledaregenskaper, viljan utveckla och förändra och som med ett entusiasmerande ledarskap skapar driv och arbetsglädje i våra verksamheter.

Du behärskar engelska obehindrat såväl i tal som i skrift.
Tjänsten är placerad i Kista alternativt i Arboga.

ansökningsförfarande

Rekryteringen sker i samarbete med Skill. Vill du veta mer kontakta gärna ansvarig rekryterare Lena Johansson 0708-52 32 36

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET