Projektledare

Katrineholm
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-05-23
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Kronfågel är en del av Scandi Standardkoncernen som är Nordens största kycklingproducent med ledande positioner i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling under de starka varumärkena Kronfågel, Danpo, Ivars, Chicky World, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 1 700 medarbetare och har en omsättning på över fem miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 650 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på kronfagel.se.

dina arbetsuppgifter

Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och vi letar efter en energisk och proaktiv person som helst redan har erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Våra projekt är relaterade till utbyggnad av befintliga fabriksbyggnader, nya produktionslinjer, optimering av befintliga produktionslinjer och utrustning, tillverkning av funktionella och tekniska förbättringar etc.
Vi erbjuder dig en viktig och intressant roll som en del av vår tillväxtstrategi. När det gäller varje projekt ansvarar du för planering, kostnadsstruktur, genomförande och utvärdering av projektet.
För att styra alla projekt använder vi Antura som IT-plattform.

Du är också en viktig länk och en samordnare mellan vår lokala organisation och vår koncernorganisation.
Du kommer att driva projekt på tvären såtillvida att det dels är på våra olika anläggningar inom Scandi Standardkoncernen men också att det är inom inom olika arbetsområden.

Du är anställd av Kronfågel men kommer att tillhöra Scandi Standard och ingår i projektavdelningen.
Du kommer i huvudsak vara placerad i fabriken i Valla/Katrineholm.
Tjänsten innebär också en del resor till övriga anläggningar inom Scandi Standard koncernen.

Du rapporterar till chefen för projektteknik, Scandi Standard Group Operations.Du samordnar aktiviteter inom lokal produktionsorganisation och koncernverksamhet.

din profil

Du har minst teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning men det är önskvärt att du är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav varav minst ett år som Projektledare med ett huvudansvar för både projekt och personal.
Erfarenhet av att driva projekt inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande.

Flytande engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen.
God datavana och erfarenhet inom rapportering och budget krävs också.

Du leder och driver egna projekt med hög standard, genom en tydlig struktur och god kommunikation.
Som person förstår du vikten av att skapa och bibehålla goda relationer geom att vara förtroendeingivande, kundorienterad, kommunikativ och med förmågan att förmedla budskap.
Du har en analytisk förmåga vilket innebär att du lätt kan ta till dig och utvärdera information och göra den förståelig för dina kunder samt sätta det i relation affärsnytta och ur ett helikopterperspektiv.
Du ser möjligheter, agerar och är lyhörd för verksamhetens intressen samt driver ditt arbete framåt genom att skapa engagemang och delaktighet.
Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET