Driven Processtekniker till Arla Foods i Linköping sökes

Gillar du utmaningar och när dagarna aldrig är den andra lik? Har du flera års erfarenhet av liknande arbete och känner att det är dags för en ny utmaning?

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-04-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Arla Foods i Linköping är landets största tillverkare av specialprodukter. De tillverkar bland annat ett stort antal produkter inom yoghurt och matlagningssortimentet. På Arla Foods arbetar idag cirka 250 medarbetare och behöver nu förstärka ytterligare med en industrielektriker. På mejeriet sker en ständig utveckling framåt där ny utrustning och teknik är en stor del utav arbetet.

dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förbättringar och förebyggande underhåll i anläggningen. Det innebär bland annat att optimera driften och att systematiskt arbeta förebyggande utifrån LEAN. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utföra orsaksanalyser och det är viktigt att du som person kan arbeta både i grupp och självständigt.
Du kommer vara en viktig del tillsammans med produktionsteamet för framtida underhåll och utveckling.

din profil

Vi letar efter dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som tidigare arbetat inom industrin, du ska ha relevant utbildning inom området exempelvis utbildning inom process och automationsteknik men har du likvärdig arbetserfarenhet som underhållstekniker inom processindustrin kan även det vara aktuellt.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och tror att du som söker har lätt att samarbeta med andra men samtidigt ett högt driv och kan arbeta självständigt. Att du ser förbättringsmöjligheter och kan planera samt prioritera din tid rätt. Det är även väldigt viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Arla Foods med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Emma Andersson, 013–329401, emma.andersson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET