Midsummer söker mekaniker!

Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta med mekanik i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu engagerade mekaniker!

Järfälla
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-07-01
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.

Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter.

De är idag ca 70 anställda och säljer allt på export.

din profil

Vi söker dig med gymnasial teknisk utbildningsbakgrund eller motsvarande erfarenhet där du har god teknisk vana. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har specifik erfarenhet av erfarenhet av mekanik, vaccum och maskinbearbetning. Du har även god vana av ritningsläsning.


Som person är du noggrann och driven. Du har en förmåga att se lösningar framför problem och är en samarbetsvillig lagspelare som ser till helheten och är lyhörd. Kunskaper i svenska, engelska eller ryska är ett krav. Även kunskap i det kinesiska språket är meriterande om du är intresserad av att installera de maskiner du byggt. Att du är en god kommunikatör, även på teknisk nivå, är därför även en förutsättning för tjänsten.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag!

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET