Väderstad AB söker erfaren produktionspersonal

Väderstad AB är ett företag som värdesätter kvalitativa produkter, innovativa idéer och en god företagskultur. Machine of the Year 2018, en 13:e plats på listan ”Sveriges bästa arbetsgivare”, Årets innovatör inom employer branding och ett nytt världsrekord är bara några av de utmärkelse som Väderstad AB har tilldelats under föregående år. Vill du nu vara med på den fortsatta resan mot nya prestationer och utmärkelser? Läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Mjölby
Heltid
Bemanning - Arbetare, 5 platser
Industri/Tillverkning
2018-05-03
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad-gruppen som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsätter 2.400 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

dina arbetsuppgifter

Väderstad AB har under en längre tid gått på högvarv och söker nu erfaren produktionspersonal som kan komma in och bidra till att verksamheten når till nästa nivå. Behovet består framför allt av svetsare, montörer, maskinoperatörer och truckförare och beroende på vilken tjänst du kommer ha varierar arbetsuppgifterna. Gemensamt för alla tjänster är att du kommer arbeta antingen 2-skift eller ständig natt samt att du på ett eller annat sätt kommer bidra till tillverkningen av nya högkvalitativa jordbearbetnings- och såmaskiner.

din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet ifrån en eller flera av de ovanstående tjänsterna, detta på grund av det höga trycket i produktionen som kräver att du har en erfarenhet som gör att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och klarar av att arbeta självständigt. Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Väderstads kultur är något som vi är stolta över och vi vill därför ha in personer som matchar den. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som bidrar till ett öppet klimat. Vidare krävs det att du som person är snabblärd och har en god initiativförmåga. Vi ser även att du är en person som är flexibel och prestigelös.

Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil. Traverskort samt truckkort A1-4, B1-6 och D1 är meriterande.

Känner du att du har vad som krävs för att göra ett bra jobb på Väderstad? Skicka då in din ansökan.

ansökningsförfarande

Den här processen sköts av oss på Skill där möjlighet finns att bli visstidsanställd av Skill och uthyrd till Väderstad, alternativt att du blir erbjuden en visstidsanställning direkt på Väderstad AB. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tove Werner på tove.werner@skill.se.

ANSÖK TILL JOBBET