Planning Assistant - en helt ny roll på Saab!

Var med och skapa en helt ny roll på Saab - som Planning Assistant jobbar du med administrativt stöd i Gripenprojekt.

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Lager/Logistik
2018-06-24
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som Planning Assistant blir du en väldigt uppskattad resurs i projektet. Det är en social roll som ger ett brett kontaktnät och en bra insyn i Saabs projekt och tekniska discipliner.

Du kommer att arbeta med att stötta befintlig personal i det administrativa arbetet i något av Gripenprojekten. Ditt ansvar blir att hålla planeringsverktygen uppdaterade i samtliga utvecklingsfaser. Exempelvis kommer du att skapa planeringsflöden, korsläsa listor och säkerställa att datan är korrekt i alla system. Arbetet sker i flera olika system, exempelvis deras egna planeringsverktyg samt MS Project och Excel.

din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du gymnasieutbildning och någon form av logistikutbildning. Det är meriterande om du även har erfarenhet inom administration.

Vi tror att du kommer trivas i rollen om du är en noggrann och detaljorienterad person som drivs av att skapa ordning och reda. Du är van vid självständigt arbete och är duktig på att kravställa. Eftersom du kommer att vara en administrativ resurs som stöttar andra behöver du även vara serviceinriktad och flexibel. Om du gillar att jobba med system och dessutom har goda kunskaper i Excel kan du vara den vi söker.

ansökningsförfarande

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen att söka tjänsten som Planning Assistant redan idag!

Anställningen är ett konsultuppdrag som startar omgående och pågår fram till 2018-12-31 med goda möjligheter till förlängning.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se eller på 013-32 94 05

Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET