Siemens söker flera konstruktörer

Är du nyexad konstruktör? Har du erfarenhet som konstruktör sedan tidigare? Siemens Industrial Turbomachinery söker nu flera konstruktörer med olika bakgrunder och erfarenheter.

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-05-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med Siemens storsäljare, SGT-800 och dess rörkonstruktioner. Du kommer att vara med och skapa förutsättningar för att optimera prestandan. I det dagliga arbetet kommer du skapa standardritningar som kommer ligga som underlag för produktionen. Mer specifikt:

- Nya rörmodeller
- Monterings- och detaljritningar
- Tillverkningsritningar för prefabricering
- Väggtjocklek, montering och stödberäkningar
- Termiska expansionsberäkningar

din profil

För denna tjänst krävs det att man har en eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom konstruktion. Du har erfarenhet av att använda CAD-verktyg, gärna programmet NX. Du har en god samarbetsförmåga och gillar att ha ordning och reda runt dig. Du har goda kunskaper i engelska, i både tal och i skrift.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se, vi önskar dock ta emot din ansökan senast 2018-06-06. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se/011-199471.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET