Vill du skapa affärer och bygga relationer?

Hos Flexime får du möjlighet att vara med på en spännande resa där du kan skapa stora möjligheter att påverka din vardag och din karriär. Vi söker nu en säljare som vill bygga relationer och skapa långsiktiga affärer!

Norrköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-05-14
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Flexime jobbar med automatiserad tidshantering i realtid för företag med höga krav på exakthet och realtidsöversikt. Vår lösning förenklar tidshantering och frånvarohantering och vi strävar efter att vara marknadsledande inom området. Flexime är ett startup-företag som ingår i LEAD, en företagsinkubator av internationellt hög standard som framgångsrikt kommersialiserar kunskap och utvecklar bolag med stor tillväxtpotential.

dina arbetsuppgifter

Som säljare på Flexime kommer du arbeta i ett nystartat företag där fokus kommer vara på att identifiera nya affärsmöjligheter samt bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Som en del i LEAD blir Flexime ett företag med stor potential för snabb utveckling och det ger dig möjligheten att vara med och bygga verksamheten från start. Du kommer arbeta tätt ihop med aktuella samarbetspartners för att underlätta deras interna säljarbete. Med ansvar över budget och resultat leder och driver du försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning blir att tillsammans med dina kollegor bygga en stark och lönsam verksamhet. Du kommer få stora möjligheter att påverka hur säljarbetet genomförs och hur din vardag ser ut blir upp till dig själv.

din profil

Vi söker dig som har en härlig energi och letar efter en ny utmaning. Hos Flexime kommer du trivas om du har ett eget driv och får en kick av att göra nya affärer. Med din energi och din kreativitet bidrar du med nytänkande till företaget och lyckas få saker gjorda. Du blir motiverad och peppad av att kunna driva ditt eget arbete framåt. För rätt person kan tjänsten utvecklas och växa i ett snabbt tempo.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och vi ser gärna att du har vana av att arbeta med säljarbete tidigare och speciellt offerthantering. Det krävs att du har B-körkort och tillgång till bil i tjänsten. Kontoret är placerat i centrala Norrköping i en härlig och kreativ miljö men det finns möjlighet att utgå från andra orter.

Som säljare på Flexime ser vi att du är engagerad i ditt arbete och som person. Vi lägger stort fokus på din personlighet och det är viktigt att du är en relationsskapande och ödmjuk person.

Egenskaper du känner igen dig i är

- Initiativtagande
- Problemlösande
- Kommunikativ
- Nyfiken
- Ansvarstagande

Hos Flexime är värdegrund, gemenskap och balans i livet viktigt. Hållbarhet både för affärer och egen personal prioriteras. Samtidigt som fokus ligger på effektiva affärer finns det en tydlighet i att man tillsammans skapar ett företag för en hållbar framtid.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka!

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66.
Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET