Ekonom till Scanfil i Åtvidaberg!

Nu har du chansen att bli en viktig del av ett framgångsrikt och spännande företag. Scanfil söker nu nästa stjärna inom redovisning. Är du en driven person som har ett sinne för analysering av siffor? Då är du personen vi söker!

Åtvidaberg
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Ekonomi/Finans
2018-05-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vertikal integrerad tillverkning och en utbyggd leveranskedja är förutsättningar för Scanfils konkurrensfördelar: hastighet, flexibilitet och pålitlighet. Scanfil är specialiserad på Systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA: s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerade rörlig mekanik såsom mynt och pappershantering.

dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med ekonomiprocessen i sin helhet, Du kommer behöva mötas av varierande arbetsuppgifter av både enklare och svårare karaktär exempelvis:

• Löpande bokföring
• Periodiseringar
• Resultatuppföljning och analys
• Månadsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Årsbokslut
• Årsredovisning och deklarationer

din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och har erfarenhet av liknade ekonomiarbete. Meriterande är om du tidigare har arbetat med IFS affärssystem och har goda kunskaper i Excel. För att passa in i rollen och företaget ser vi att du är mycket lojal, ansvarsfull och noggrann. Du tycker om och drivs av att skapa rutiner och processer som möjliggör företagets fortsatta framgångsresa. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Frida Jakobsson på mailadress frida.jakobsson@skill.se eller Kristian Johansson på mailadress kristian.johansson@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET