Siemens söker en projektledare inom inköp

Är du sugen på nya utmaningar? Drivs du av att leda och driva projekt? Har du erfarenhet av inköp? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Siemens Industrial Turbomachinery en projektledare inom inköp.

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Ledning/Management
2018-05-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Som projektledare för inköpsaktiviteterna agerar du i Siemens leveransprojekt. Säkerställer projektspecifika inköpsstrategier och driver aktivt inköpsorganisationens arbete framåt för att möta projektets behov. Du är den viktiga länken mellan projekt- och linjeorganisation.

din profil

Du har en utbildning inom inköp samt erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete eller dokumenterad projektledning inom industri- eller teknikbolag. Som projektledare krävs det att du är mycket driven och strukturerad. Du måste klara av att planera och leda andra att få aktiviteter gjorda. Du måste ha förmågan att se möjligheter och risker ur ett supply chain perspektiv.
Detta är en roll som kräver erfarenhet från antingen inköpsarbete eller projektledning.


Teknisk bakgrund är meriterande.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se, vi önskar dock ta emot din ansökan senast 2018-06-06. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se/011-199471.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET