Tekniskt kunnig projektledare/administratör till Siemens i Finspång

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-05-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta med att utveckla nya serviceprodukter för Siemens eftermarknad och även arbeta med underhåll av befintliga produkter. Stor del av det här arbetet kommer ske i ett hos Siemens nyutvecklat databasverktyg och i uppgifterna ingår det också att kontinuerligt jobba med och förbättra detta databasverktyg. Det finns en betydande långsiktighet i det här bemanningsuppdraget då Siemens ser att den här tekniskt kunniga administratören kommer ta ett ansvar för verktyget och vara den person som organisationen kan vända sig till i frågor kring detta. I din administrativa roll kommer du även formulera dokumentation kring dessa serviceprodukter och arbeta med kvalitetsproblem relaterat till dessa produkter. Det är din uppgift att ansvara för att hållbarheten i produkterna efterföljs och sträva efter serviceprodukternas tillgänglighet genom hela processen.

Till detta hör även förenliga uppgifter så som att hantera och lösa felrapporter och tekniska förfrågningar inom ditt ansvarsområde. Även att arbeta aktivt med ständigt förbättringsarbete inom er avdelning och även förbättringar av serviceprodukterna för att eftersträva effektivitet och värdeskapande i hela kedjan.

din profil


Med anledning av ovanstående arbetsuppgifter söker vi en tekniskt kunnig person vars specialitet är nätverksskapande och goda färdigheter i att inhämta och sammanställa kunskap. Självklart ser vi på det sättet att du har erfarenhet av tidigare yrkesroller och arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har relevant teknisk utbildning förslagsvis inom maskinteknik, datateknik, elkraft eller liknande.

ansökningsförfarande


Initialt är detta ett konsultuppdrag via oss på SKILL men det finns goda möjligheter att senare gå över till kund. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Fredrik Löfgren på 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se

Väl mött med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET