Siemens söker serviceinriktad medarbetare

Siemens printshop framställer och hanterar information i fysiska och digitala format. Nu söker vi en person som kan ta hand om kunderna och deras beställningar på bästa sätt. Är du rätt person för jobbet? Välkommen med din ansökan redan idag!

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kontor/Administration
2018-05-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att sammanställa och leverera informationsprodukter till interna och externa kunder i olika orderprojekt. Du kommer huvudsakligen arbeta i Siemens printshop med bland annat följande arbetsuppgifter:

- Utskrift, kopiering och scanning av ritningar och bildkort
- Laminering och spiralbindning av böcker
- Övriga administrativa uppgifter

För denna tjänst blir du anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult på Siemens.

din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en gymnasieutbildning. Vi söker dig som har god datorvana och behärskar Office och Adobe Acrobat. Vidare krävs att du kan föra dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. Arbetserfarenhet inom liknande område är en fördel men inget krav.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och tålmodig. Du trivs med självständigt arbete och har lätt för att ta egna initiativ.


ansökningsförfarande

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt, dock senast 25 maj 2018.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET