Unik möjlighet för dig med viss industrivana


Här får du som vill arbeta i industri en unik möjlighet att starta din yrkeskarriär! Med inställning och personlighet är det du själv som avgör om du kvalificerar dig till den här tjänsten eller inte.

Finspång
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-05-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Runex i Finspång producerar bakplåtar, bakformar, nonstickbelägg och stickvagnar av alla möjliga och omöjliga slag. Just nu söker de förstärkning av en kantpressare till sin arbetsgrupp som idag består av cirka 10 personer.

dina arbetsuppgifter


Som introduktion i jobbet som kantpressare kommer du få den sällsynta möjligheten att få ha självaste produktionschefen som handledare under upplärningen. Tillsammans ansvarar ni för att du, efter dina egna förutsättningar, stegvis ska introduceras i de olika arbetsmomenten med mål att bli självgående som kantpressare så snabbt som möjligt. Tjänsten är tänkt att ständigt utvecklas och innefatta mer och mer ansvar under tidens gång. Du kommer succesivt introduceras i fler uppgifter så som programmering och styrning och till viss del sen även avlasta produktionschef i några av dennes nuvarande arbetsuppgifter. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta som kantpressare i produktionen där du sen som färdigutbildad ställer och programmerar maskinerna helt själv. Du kommer alltså succesivt introduceras in i dessa arbetsuppgifter och även vidareutbildas inom programmering för att bli helt självgående i produktionsflödet. Även om din huvuduppgift är kantpress så har företaget en filosofi av att man samtidigt hjälper till där det behövs och att man ska kunna flera arbetsuppgifter. På det här sättet är arbetet flexibelt med varierande uppgifter och fortsätter ständigt vara positivt utmanande.

din profil


Vi söker dig som har omdömet av andra att vara en riktig arbetsmyra. Du har ett eget driv i arbetet och är ständigt nyfiken på att lära dig mer. Erfarenhetsmässigt kräver vi inte mycket av dig utan vi ser till personlighet och inställning, vi ser däremot självklart att du har viss erfarenhet från industri! Saker som att passa tider har aldrig varit något problem för dig och din positiva personlighet smittar av sig till personerna i din omgivning. Ett tekniskt intresse i kombination av nyfikenheten och kunskaper inom data, programmering och CAD gör dig mycket meriterad att söka den här tjänsten.

ansökningsförfarande


Uppdraget inleds med en visstidsanställning hos SKILL där Runex har alla ambitioner att överta anställningen i egen regi efter 6 månaders inhyrning. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se . Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren 011 19 94 74 eller fredrik.lofgren@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET