Delprojektledare inom kvalitet till Siemens

Till Siemens avdelning som ansvarar för kvalitetsarbetet i orderprojekt söker vi nu en delprojektledare. Om du har erfarenhet av kvalitetsarbete och tidigare jobbat i projektform så kanske detta är nästa steg för dig!

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kvalitet & Miljö
2018-05-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

Som delprojektledare kvalitet ansvarar du för att planera, koordinera, kontrollera och organisera kvalitetsarbetet i tilldelade projekt. Arbetet baseras på Siemens kontrakt med kunden, interna instruktioner och regler, lokala lagar och regler samt relevanta certifikationskrav. Rollen innebär även ansvar för kvalitetsbudgeten. Tjänsten kommer innefatta internationella resor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för kvalitetskontroll och att kvalitetsplanen implementeras och följs i projektet
- Åtgärda avvikelser och följa upp dessa
- Ansvara för verifiering av produkter genom inspektioner och genomgång av testdokument
- Med stöd från certifieringsfunktionen identifiera material som behöver godkännas av lokala myndigheter i landet där kunden är verksam
- Ansvara för kvalitetsbudget i projektet
- Representera Siemens i kontakter med kund och lokala myndigheter gällande kvalitetsfrågor
- Stötta projektteamet med kunskap om arbetsprocessen och projektspecifika rutiner

Detta är en konsulttjänst där du blir anställd hos oss på Skill.

din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en kandidatexamen från en teknisk utbildning. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av kvalitetsarbete och arbete i projektform. Det är en fördel om du tidigare arbetat som delprojektledare. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du är resultat- och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har kunden i fokus. Då tjänsten innebär många internationella kontakter krävs det att du hanterar engelska väl i både tal och skrift. Övriga språk är en fördel.

ansökningsförfarande

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt, men senast 7 juni 2018.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET