Är du teknikintresserad och gillar att skruva?

Gillar du att skruva och meka och har ett tekniskt intresse?Vi söker nu en montör till ett varierat arbete som maskinbyggare till Impact Coatings. Företaget sitter i fräsha och rena lokaler i Ebbepark i Linköping.

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-05-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Linköpingsföretaget Impact Coatings erbjuder klimatsmart beläggningsteknologi till fordonsindustrin och har världen som arbetsfält. Vår teknik är lösningen för en kostnadseffektiv produktion av bränsleceller till vätgasdrivna elbilar, som jämte batteridrivna elbilar ersätter bensin och diesel. Vi erbjuder även miljövänlig och kostnadseffektiv teknik för metallbeläggning av lampreflektorer och andra plastkomponenter till fordon. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss har du stora möjligheter att påverka, få ansvar och att utvecklas. Mer information om företaget och dess produkter finns på www.impactcoatings.com

I denna rekrytering samarbetar Impact Coatings med Skill. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till övertagande och en anställning hos Impact Coatings. Du blir anställd som tjänsteman och erhåller förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till privat sjukvård mot bruttolöneavdrag samt övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

dina arbetsuppgifter

För att svara upp på den ökande försäljning av maskiner för vakuumytbeläggning behöver nu Impact Coatings förstärka sitt team med en maskinbyggare/montör. Du kommer att arbeta med att montera maskiner för vakumytbeläggning. Maskinerna byggs i företags lokaler i Linköping och exporteras till kunder framförallt i Europa och Asien.

Du kommer ges möjligheten att jobba och utvecklas inom många teknikområden, bl.a. mekanik, vakuumteknik, elektronik och styrsystem. Arbetet innebär också kontinuerlig utveckling och förbättring av maskinerna och deras tillverkningsförfarande.

din profil

Vi dig som gillar att skruva och meka samt som har ett tekniskt intresse. Erfarenhet av PLC-programmering, automation eller elbehörighet är meriterande men inget krav.

Som person har du en problemlösande attityd och du trivs med att arbeta både i team och självständigt. Vidare förstår du vikten i att vara nogrann och kvalitetsmedveten.

ansökningsförfarande

Tillträde snarast efter överenskommelse. Urval och intervjuer hålls löpande, så skicka in din ansökan redan ikväll!

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Katrin Wallin, 013-4732062, katrin.wallin@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET