OFP-tekniker till Siemens 3D-verkstad

Efter flera år av utveckling av processer och metoder för additiv tillverkning har Siemens det senaste året kommit igång med serietillverkning och reparation baserat på 3D-printing. Nu söker man en OFP-tekniker till sin spännande verksamhet i 3D-verkstaden. Har du certifikat inom penetrantprovning och visuell kontroll och är redo för nästa steg i karriären så kan detta vara rätt tjänst för dig!

Finspång
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-05-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

dina arbetsuppgifter

- Penetrantprovning
- Vattenvisualisering
- Kalibrering av komponenter som tillverkats eller reparerats i verkstaden
- Vara sammanhållande för dokumentation
- Aktivt jobba med förbättring av arbetsmetoder och processer

Du kommer ha många kontakter i verkstaden, främst med konstruktörer och interna kunder.

din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av oförstörande provning och vill utvecklas i en ny roll. Certifikat inom penetrantprovning (PT) och visuell kontroll (VT) är ett krav. Arbetet kräver att du är noggrann, jobbar metodiskt och håller ordning och reda. Du är lyhörd och trivs att samarbeta med andra samt har förståelse för kundens roll i värdekedjan.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt!

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET