Söker du sommarjobb i Motala?

Är du driven, framåt och gillar praktiskt arbete? Då har vi sommarjobbet för dig. Vi söker just nu duktiga lagermedarbetare till kund i Motala.

Motala
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Lager/Logistik
2018-05-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos vår kund är dina uppgifter att plocka samt packetera ordrar. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Arbetsuppgifter:
- Plocka ordnar enligt givna instruktioner
- Packetera ordrar

din profil

Vi söker dig som är driven, positiv och brinner för att nå bästa resultat. Du är duktig på att kommunicera och arbetar bra i team. Vi söker efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv.

Kravprofil:
- Gymnasieutbildning, meriterande med inriktning mot industri eller teknik.
- Datorvana
- Tidigare erfarenhet av lager och logistik är meriterandeansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med att söka!
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på mailadress ellinor.sundin@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.skill.se där du ansöker med både CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET