Driven lagerarbetare till Saab i Malmslätt

Vill du arbeta på lager i ett spännande bolag som är i en expansiv fas? Då kan du bli Saab Support and Services nästa lagerstjärna!

Linköping
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Lager/Logistik
2018-05-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. De samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar deras utmaning – att göra världen till en säkrare plats.Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där man ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab Support & Services Lager kommer du att ingå i ett positivt team på 12 personer där det är god stämning, högt i tak och där man alltid hjälper varandra. Här erbjuds möjligheter till utveckling och större ansvar inom sitt arbete!

dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ta hand om ankommande och avgående gods, uppackning av varor och verifiering av papper som sedan ska in i affärssystemet IFS, vilket kräver att du är noggrann och har datorvana.

din profil


För att du ska passa i rollen har du:

- Gymnasial utbildning är ett krav
- God datorvana
- Truckkort är meriterande
- Erfarenhet av IFS är meriterande

Som person är du noggrann, drivande och förändringsbenägen. Du trivs med att arbeta i ett team där man hjälper varandra och du vill gärna utvecklas och växa i din roll.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten är på 3-6 månader med goda möjlighet till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET