Erfarna truckförare till Cloetta!

Vi söker nu en erfaren materialhanterare och truckförare som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Är du flexibel, positiv samt har en hög servicekänsla och är villig att ge det lilla extra?
Har du truckkort och kan börja omgående? Då kan du vara den vi söker! Sök tjänsten redan idag.

Linköping
Heltid
Bemanning - Arbetare, 2 platser
Lager/Logistik
2018-05-23
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Bland deras produkter märks starka varumärken som Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Fabriken har funnits i sina nuvarande lokaler sedan 1902 och här arbetar idag ca 300 personer. Vi strävar efter att skapa största möjliga värde och säkerhet i vår produktion och våra produkter. Varumärken som tillverkas i fabriken är bl.a. Kexchoklad, Ahlgrens bilar, Center, Plopp, Polly, Juleskum, Sportlunch, Powerbreak, Guldnougat, Bridge och Mums-Mums.

dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsaklliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material. Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter kan förekomma.

3-skiftsarbete gäller på denna linje.

din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck och låglyftstruck. Du är van att arbeta i ett högt tempo samtidigt som säkerheten alltid kommer i första hand.
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning.
Du ska kunna arbeta alla olika skiftformer då 3-skift gäller på arbetsplatsen. I vissa fall även 4-skift.

Krav
Truckkort A1-4 B1-6

ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill, kristian.johansson@skill.se. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET