Projektplanerare till Saab Linköping

Ser du dig själv i en nyckelroll som innebär planering, koordinering och struktur? Till Saab Aeronautics söker vi nu nästa projektplanerare som vill vara med och bidra till att bevara säkerheten och utveckla högteknologiska flygplan i världsklass!

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Lager/Logistik
2018-06-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som projektplanerare på Saab arbetar du med att ta fram tidplaner i utvecklingsprojekt för exempelvis Gripen E/F. Det är en koordinerande roll som innebär att du bland annat jobbar med milstolpar, analyserar flöden och hanterar resurser i ditt delprojekt. Du har tät kontakt med projektledaren och rapporterar status och ledtider löpande.

Arbetet sker i MS Project.

din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildningsbakgrund inom logistik och minst ett års erfarenhet av planeringsarbete. Har du ett intresse för teknik är det ett plus i kanten!

Som projektplanerare behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha en stark personlig drivkraft. Det är viktigt att du kan hantera förändringar och arbeta med flera ärenden samtidigt. Tjänsten innebär många kontaktytor internt på Saab och därför bör du vara en person som gillar att bygga och vårda relationer. Du inhämtar information självständigt och är bekväm i att leda och koordinera.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår i minst sex månader med start senast v.37

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05

Vi ser fram emot din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET