Toyota söker en administratör till sin rentalavdelning

Nu finns möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter ständig utveckling! Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. I branschen är Toyota en uppstickare då de arbetar med automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Just nu eftersöks en administratör som vill bli en del av det framgångsrika gänget samt fortsätta resan framåt!

Mjölby
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Kontor/Administration
2018-06-03
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Huvudkontoret för Toyota Material Handling ligger i Mjölby och där finns produktutveckling, marknad och säljstöd bland annat. Dessutom ligger en stor del av produktionen där. I den här tjänsten tillhör man Truckhuset som är säljbolagets logistikcentrum. Här finns Nordens största utbud av begagnade truckar. Här finns tjänster som säljare, innesäljare, och verkstadstekniker mm. Mjölby ligger cirka 25 minuter utanför Linköping.

dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer innebära att hantera avtal, finansiering och månatliga rutiner så som fakturering, indexering och ränteuppdatering. I din roll gäller det att vara uppmärksam på förändringar i avtal och att föra en kalkyl över dessa. Du ska tolka regelverk och kunna fatta beslut utifrån den aktuella situationen. Vidare kommer du även vara ett stöd till säljare, serviceledare och servicetekniker i frågor gällande avtal.

din profil

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och gärna hjälper kollegor för att komma fram till en lösning. Du har en god förmåga att bemöta och samarbeta med olika typer av människor, såväl internt som externt. Arbetet ställer krav på att du är kundorienterad och flexibel. Vi tror även att du är skicklig på att hantera parallella arbetsuppgifter och har en färdighet i att prioritera. I och med att arbetet innebär ansvar är du inte rädd att fatta egna beslut. För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad, har god servicekänsla samt bidra till en positiv stämning på arbetsplatsen.

• Du har minst gymnasial utbildning.
• Du har goda datakunskaper, erfarenhet av Excel är ett krav.
• Du har förmåga att snabbt växla mellan, eller arbeta synkroniserat i, olika datasystem.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

ansökningsförfarande

Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan idag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Svensson på josefin.svensson@skill.se

Detta är en direktrekrytering till Toyota Material Handling.

Lycka till med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET