Holms industri söker lackerare som kan montera!

Holms industri - Safer Roads. Vill du vara en del av ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Ta chansen att söka jobbet som lackerare på Holms!

Motala
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-05-31
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Holms är Marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning.
www.holms.com
https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

dina arbetsuppgifter

Som industriell lackerare på Holms arbetar du på måleriet och agerar backup till monteringen. Arbetsuppgifterna på måleriet består i huvudsak av tvättning, blästring och sprutmålning. Du förser, laddar målningslinan med material, för att sedan följa med materialet under själva målningsprocessen. Arbetet i monteringen innebär montering av Holms plogar och sopvalsar som består av olika plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, elkablage mm.

Vi söker därför dig som har erfarenhet av:
- Industriell lackering
- Ritningsläsning
- Dokumentering och rapportering av utfört arbete
- Grundläggande kunskap i hantering av handverktyg, till exempel mutterdragare, momentnyckel med mera.

Det är meriterande om du:
- Truck- och / eller traverskort

din profil

För att skapa säkrare vägar krävs produkter vars kvalitet står ut från mängden. På Holms står kvalitet i fokus oavsett om det gäller svets, montering eller lackering. Vi söker därför dig som har ett öga för detaljer och vill leverera produkter vars kvalitet står ut från mängden.

Holms Industri har en stark värdegrund som präglar organisationen från "topp till tå". Som lackerare på Holms arbetar du i ett lag, ett lag bestående av montörer, lackerare, svetsare och produktionsledare, för att nämna några exempel. Vi söker dig drivs av att utvecklas tillsammans med andra, tar egna initiativ när du ser möjlighet till förbättring, är engagerad och stolt över det du levererar.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Rasmus Johansson, Rasmus.johansson@skill.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET