Utbildare med höjd

Vill du vara den som ser till att Saab får de bästa flygplansbyggarna?

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kontor/Administration
2018-05-31
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Utbildningsverksamheten, Competence Development Aeronautics, består av två delar - Learning Center och Training Center. Då vi ser en ökning i produktionstakten behöver vi nu förstärka Learning Center med ytterligare en person.

dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en roll där du själv får utvecklas samt se andra växa i sin kompetens. Du och dina fem utbildarkollegor har en ansvarsfull uppgift i att utbilda nya flygplansbyggare. Du har fullt ansvar för att planera och genomföra både teoretiska och praktiska utbildningar och övningar. Du tar fram relevant material, planerar och förbereder praktikplatser och praktikperioder åt dina elever. I ditt arbete har du ett nära samarbete med andra utbildare, elever, produktionsledning samt produktionsledare.

din profil

Vi söker dig som drivs av att bidra till att människor utvecklas. Du har förmågan att förmedla ett budskap så att alla förstår. Eftersom dina elever kan komma från andra länder än Sverige måste du kunna tala engelska utan hinder. Allt utbildningsmaterial är på engelska, vilket innebär att du även måste ha den skriftliga kunskapen i det engelska språket.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna som flygplansbyggare, du kan läsa ritningar, montera och du är framförallt en stjärna på att utbilda/coacha andra.

Om andra skulle beskriva dig skulle de säga att du:
- är förtroendeingivande
- har ett engagemang och driv utöver det vanliga
- sätter laget före jaget

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess.

ansökningsförfarande

Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt sex månader med möjlighet till förlängning. Uppdragsstart är v 32 2018. Tjänsten inleds med att du själv går den utbildning du framöver ska ansvara för.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08 alt susanne.oman@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET